Spašavanje na vodi

Oprema za spašavanje na vodi talijanskog proizvođača SPENCER, koja se koristi na svim boljim hrvatskim plažama i kupalištima.

Medicinska oprema

Hitna medicinska pomoć

U našoj ponudi nalaze se proizvodi za hitnu medicinsku pomoć renomiranog talijanskog proizvođača SPENCER, koji zadovoljavaju sve svjetske standarde kvalitete.

Medicinska oprema

Aspiracija i inhalacija

Aspiratori i inhalatori talijanskog proizvođača CA-MI izrađeni su u skladu sa normama UNI EN ISO 9001:2000 i EN ISO 13485:2003. CA-MI je sinonim za kvalitetu i pouzdanost.

Aspiratori i inhalatori

Prerada vozila

Prerađujemo sve vrste vozila specijalne namjene: hitna medicinska pomoć, sanitetski prijevoz, prijevoz invalidnih osoba, prijevoz pasa, prijevoz pokojnika ... Također ugrađujemo svjetolsno-zvučnu signalizaciju proizvođača FEDERAL.

Prerada vozila

 

 

Firma De.Ka.Ge.  d.o.o. osnovana je 1994. godine.

Osnovna djelatnost  firme sastoji se u distribuciji medicinske opreme i proizvoda renomiranih proizvođača, te preradama vozila za specijalne namjene (sanitetski prijevoz, prijevoz invalida, hitni prijevoz...) u vlastitom pogonu.

Veliki dio opreme iz naše ponude nalazi se na skladištu, što nam omogućuje brzu isporuku direktno na adresu kupca. Opremu i uređaje koje trenutno nemamo na skladištu isporučujemo u najkraćem mogućem roku.

Za svu opremu dajemo jamstvo te osiguravamo potrošni materijal i servis.

Firma De.Ka.Ge. d.o.o. certificirana je prema normi ISO 9001:2000.
Implementacijom ISO norme podignuli smo razinu kvalitete poslovanja prema našim korisnicima i poslovnim partnerima.